Nieuwe naam met betekenis

Als nieuwe exploitant van het waterzuiveringsstation Brussel-Zuid is de BMWB uitgegroeid tot een volwaardige industriële speler in de watersector. Om die nieuwe identiteit te onderstrepen, verandert de BMWB haar naam in Hydria.

Hydria gaat terug tot het Griekse voorvoegsel ‘hydro’, wat ‘water’ betekent, en verwijst ook naar een ‘hydria’, in de Oudheid een soort aarden kruik om water in op te slaan, te transporteren en te bewaren, een directe link met onze activiteit, het opvangen van afvalwater. De nieuwe naam gaat ook gepaard met een nieuw logo in de vorm van een waterkolk, een rechtstreekse verwijzing naar onze corebusiness: het recycleren van afvalwater.

Wij staan erop al onze medewerkers te bedanken om mee gestalte te geven aan onze nieuwe identiteit, dankzij een bijzonder enthousiasmerend participatief proces.

Nieuwe website

Een nieuwe naam betekent ook dat de website van de BMWB een facelift ondergaat! De webstek van Hydria – u bezoekt hem nu – is een onmisbaar instrument om nuttige informatie over onze activiteiten en duurzaam waterbeheer in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest ter beschikking te stellen van het grote publiek. Opmerkingen en suggesties zijn natuurlijk altijd welkom!