HYDRIA (+- 75 medewerkers op heden) is een autonome overheidsorganisatie die actief is in de milieusector. Zij staat in voor het verzamelen en zuiveren van het afvalwater evenals het bestrijden van overstromingen waardoor de levenskwaliteit van de inwoners van het Brussels Gewest verbetert. HYDRIA bereidt zich momenteel voor op de overname van een ander bedrijf waardoor het personeelsbestand tegen begin 2027 zal verdubbelen.

 

Om het HR-team te versterken, wenst HYDRIA de volgende functie (M/V/X) in te vullen:

 

VERANTWOORDELIJKE PAYROLL & HR ADMINISTRATIE

Minimaal 5 jaar ervaring

Studieniveau: master of bachelor

Voltijds (38 uur per week)

Werkplek: 2 locaties in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

 

OPDRACHT

Ressorterend onder de Directeur Human Resources, Communicatie en ICT-ondersteuning, bent u verantwoordelijk voor het ganse payrollgebeuren en voor het personeelsbeheer.

 

Concreet bent u verantwoordelijk voor volgende opdrachten:

 • U zorgt voor een regelmatige aanwezigheid op onze twee locaties (locatie 1 gelegen aan het Centraal Station; locatie 2 naast het Station van Vorst-Zuid) en fungeert er als het aanspreekpunt voor medewerkers voor vragen m.b.t. onze administratieve procedures (verloven, tijdregistratie, aanvraag van administratieve documenten, …);
 • U verzorgt het loonbetalingsproces van A tot Z alsook de betaling van het vakantiegeld, de eindejaarspremie, sociale tussenkomsten en dergelijke in samenwerking met het sociaal secretariaat en met uw collega HR-analist;
 • U beheert de personeelsdossiers (verloven en afwezigheden, ziektes, arbeidsgeneeskunde, …) in overeenstemming met de geldende regelgeving (sociale wetgeving, personeelsstatuut en andere) en u staat in voor het operationele beheer van de arbeidsongevallenverzekering en de groepsverzekering;
 • U organiseert informatiesessies voor de medewerkers over aspecten die verbonden zijn aan uw vakgebied;
 • In samenwerking met uw collega’s van het HR-team formuleert u adviezen, bereidt u rapportering, nota’s of presentaties voor;
 • U communiceert proactief met externe partijen (sociaal secretariaat, EDPB, RSZ, …);
 • U zorgt ervoor dat uw kennis van regelgeving en procedures up-to-date blijft en dat u deze beschikbaar maakt voor uw collega’s en voor de organisatie;
 • U beheert zelfstandig HR-projecten in lijn met de HR-visie, doelstellingen en deadlines.

 

 

PROFIEL

 • Master of Bachelor gericht op payrollbeheer, HRM, boekhouding, handelswetenschappen, recht, of andere relevant voor deze functie.
 • Minimaal 5 jaar succesvolle ervaring in loonadministratie en personeelsbeheer, bij voorkeur in een industriële omgeving of bij een overheidsorganisatie.
 • Doorgedreven expertise in sociale wetgeving, systemen voor aan-en afwezigheidsbeheer en voor loonbetaling. Kennis van Mpleo/Presta en het tijdsbeheer Get/Prime Time vormen een troef.
 • Uitstekende beheersing van MS Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, enz.) en
 • Operationele kennis van het Frans (mondeling en schriftelijk).
 • Analytisch en synthetisch vermogen; zin voor structuur, planning, nauwgezetheid en controle van de werkzaamheden; coördinerend vermogen.
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, uitstekende relationele vaardigheden en het vermogen om zich aan te passen aan verschillende gesprekspartners, assertief.
 • Discreet en betrouwbaar, kan zowel zelfstandig als in team werken, dynamische persoonlijkheid oplossings- en resultaatgericht.

 

WIJ BIEDEN

Een contract van onbepaalde duur (38 uur/week).

Een loonpakket (op basis van een barema) rekening houdend met uw niveau van opleiding en uw beroepservaring, aangevuld met verschillende extralegale voordelen (structureel telewerken na de inwerkperiode, kosteloze groepsverzekering en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, mogelijkheden om opleidingen te volgen, …).

 

HOE JE KANDIDAAT STELLEN ?

Wil je werken in de milieusector in een groeiend regionaal bedrijf met als waarden  “Welzijn, veiligheid, dienstverlening en duurzaamheid” ? Stuur dan direct uw motivatiebrief en uw CV naar rekrutering@hydria.be  t.a.v. Marthe-Esther ZOGBELEMOU, onze HR Business Partner, met referentie DVL 03/2024.

 

Meer informatie op https://www.hydria.be

 

Gelijke kansen en diversiteit

HYDRIA wil dat haar personeel een weerspiegeling is van onze moderne samenleving in al haar diversiteit.  Zij garandeert een objectieve selectieprocedure. We selecteren enkel op basis van competenties. Huidskleur, afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, filosofische – en geloofsovertuiging of handicap spelen geen rol bij het evalueren van uw competenties.

***