Neem deel aan de Brusselse Waterdagen!

 

Op 22 maart a.s. organiseert Leefmilieu Brussel een dag rond het thema ‘Waterkwaliteit, levenskwaliteit in de stad’. Wat staat er op het programma?  Lezingen, debatten en getuigenissen van professionals over gewestelijke initiatieven die een impact hebben op de waterkwaliteit, ons leefmilieu, onze gezondheid en ons dagelijkse leven.

 

Het evenement biedt de gelegenheid om professionals uit de sector te ontmoeten, meer te weten te komen over gewestelijke initiatieven, toekomstperspectieven te bespreken en de tools te ontdekken die kunnen worden gebruikt om de waterkwaliteit in de ruimtelijke ordening te behouden.

 

Het thema ‘kwaliteit’ zal vanuit verschillende invalshoeken worden belicht: Brusselse projecten ter illustratie van het geïntegreerd regenwaterbeheer (GRWB), acties voor de bescherming van het oppervlakte- en grondwater, de problematiek van watergerelateerde vrijetijdsactiviteiten, de kwaliteit van het drinkwater …

Gedurende de dag zijn er animatieactiviteiten in het atrium, waar u inspirerende tools en projecten voor de bescherming van de waterkwaliteit in het Brussels Gewest kunt ontdekken.

Informatie en inschrijvingen