HYDRIA is een overheidsorganisatie (+/- 70 pers.) die belast is met het verzamelen en zuiveren van afvalwater evenals de bestrijding van overstromingen met het oog op verbetering van het leefmilieu en de levenskwaliteit van de inwoners in het Brussels Gewest.

 

In het kader van de ontwikkeling van haar activiteiten en om het huidige HRteam  te versterken, zijn we op zoek naar een (M/V/X):

 

Junior HR Business Partner

Voltijds

 Brussel

Job op meerdere vestigingen

 

 

OPDRACHT

 

Als dagelijkse gesprekspartner en eerstelijns contactpersoon voor het operationeel management en de medewerkers implementeert en ondersteunt u het beleid en de praktijken die door de Directie Human Resources worden gedefinieerd in elk van de vestigingen van het bedrijf (hoofdkantoor in Brussel-Stad en het waterzuiveringsstation te Vorst), zodat de medewerkers – direct of indirect – met succes kunnen bijdragen aan de missie van Hydria.

 

Concreet zijn uw belangrijkste activiteiten de volgende:

 • Rekrutering & selectie: u rekruteert nieuwe medewerkers (technische profielen en administratief personeel).
 • Opleiding: u speelt een actieve rol op het terrein bij het beheer en de opvolging van het jaarlijkse opleidingsplan.
 • Onboarding: je bent verantwoordelijk voor de integratie van nieuwe medewerkers en volgt hun integratie op.
 • Functiebeschrijvingen/vaardigheidsprofielen: je bepaalt de resultaatgebieden en vaardigheden voor alle functies en zorgt ervoor dat deze beschrijvingen regelmatig worden bijgewerkt.
 • Ontwikkeling van HR-projecten: je neemt deel aan verschillende HR-projecten (functioneringscyclus, welzijn, enz.).

 

PROFIEL 

 • Master in personeelsmanagement, politieke wetenschappen of economie, sociologie, arbeidswetenschappen, bedrijfspsychologie (Belgisch diploma of erkend equivalent in België)
 • Minstens 3 tot 5 jaar ervaring in rekrutering en opleiding binnen een structuur met meerdere vestigingen en in een zware industriële omgeving
 • Interesse in technische onderwerpen en het milieu. Engineering-ervaring is een pluspunt.
 • Interesse in andere Human Resources-onderwerpen die momenteel niet tot je competentiegebied behoren.
 • Het vermogen om zowel een strategische als operationele visie op je rol te ontwikkelen, operationele oplossingen voor te stellen en een faciliterende rol te spelen
 • Belangstelling voor teamwerk, maar tegelijkertijd blijk geven van autonomie, structuur en efficiëntie bij het uitvoeren van je eigen opdrachten.
 • Uitstekende beheersing van MS Office en internet.
 • Dynamisch, goede interpersoonlijke vaardigheden, goede organisatorische vaardigheden
 • Kennis van Mpleo software is een pluspunt
 • Goede werkkennis (mondeling en schriftelijk) van het Frans (interne contacten met medewerkers).

 

WAT WE BIEDEN

 

Een contract van onbepaalde duur [38 uur/week] .

Een loonpakket [volgens barema’s] rekening houdend met uw niveau van opleiding en beroepservaring, aangevuld met verschillende extralegale voordelen [ kosteloze groepsverzekering en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, mogelijkheden om aanvullende opleidingen te volgen …] + telewerken (2 dagen/week).

 

Interesse om in een regionaal bedrijf in volle ontwikkeling te werken waarvan de waarden “Welzijn, veiligheid, dienstverlening en duurzaamheid” zijn? Stuur dan direct uw motivatiebrief en uw CV naar rekrutering@hydria.be met referentie HR 07/2023.

 

Meer informatie over de activiteiten van HYDRIA op https://www.hydria.be.

 

Gelijke kansen en diversiteit

HYDRIA wil dat haar personeel een weerspiegeling is van onze moderne samenleving in al haar diversiteit.  Zij garandeert een objectieve selectieprocedure. We selecteren enkel op basis van competenties. Huidskleur, afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, filosofische – en geloofsovertuiging of handicap spelen geen rol bij het evalueren van uw competenties.

***