HYDRIA zorgt voor het verzamelen en zuiveren van het afvalwater en voor het bestrijden van overstromingen. Zo dragen zij als overheidsbedrijf bij tot het verbeteren van het leefmilieu en de levenskwaliteit van alle burgers van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Dagelijks werken er een 70-tal mensen aan een duurzame en maatschappelijk relevante opdracht.

Voor onze afdeling Netwerken, zijn we momenteel op zoek naar (M/V/X) :

DIRECTEUR NETWERKEN

Waterbeheer dankzij stormbekkens, collectoren, pompstations,…

 

OPDRACHT

Als Directeur Netwerken ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de stormbekkens, collectoren en externe installaties, die ervoor zorgen dat het hemel- en rioolwater tijdig en gecontroleerd afgevoerd wordt. Ook het meetnetwerk “Flowbru” behoort hiertoe.

Je geeft leiding aan een divers team (o.a. technici, verantwoordelijke exploitatie en assetbeheer,  projectingenieurs, werfcontroleurs, …) en werkt nauw samen met je collega’s van het Directiecomité. Samen garanderen jullie een efficiënte werkorganisatie en kwaliteitsvolle resultaten.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

  • Je vertaalt de strategische doelstellingen van het beheerscontract, dat is afgesloten tussen HYDRIA en de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, naar een operationeel plan voor jouw Directie.
  • Je stuurt de dagelijkse activiteiten van jouw directie aan: budget, middelen en timing zijn jouw verantwoordelijkheid.
  • Je bent eindverantwoordelijke voor het beheer en de nieuwbouwprojecten met betrekking tot het netwerk aan stormbekkens en collectoren: je stelt overheidsopdrachten op voor infrastructuurwerken en volgt de uitvoering ervan op.
  • Je bouwt een professioneel netwerk uit, zowel intern als extern. Je stelt je op als een heuse ambassadeur van HYDRIA ten aanzien van alle mogelijke stakeholders (regionale overheden, aannemers, bewoners, …).
  • Samen met het Directiecomité zorg je voor een aangepaste structuur en voorzie je in processen en middelen, die een positieve impact hebben op de werking van de organisatie en haar resultaten.
  • Je rapporteert aan de Algemeen Directeur.

 

PROFIEL 

  • Je beschikt over een universitair diploma met deskundigheid op het gebied van bijvoorbeeld openbare werken, geotechniek, waterwetenschappen en – technologie, stedelijke hydraulica, waterbouwkunde, …
  • Je kan terugkijken op minstens 10 jaar ervaring in het vakgebied, inclusief peoplemanagement, budgetbeheer, projectmanagement en strategieën ontwikkelen en implementeren.
  • Noodzakelijke competenties: je bent zelfkritisch, kan mensen coachen en teams bouwen, je houdt van samenwerken, je bent resultaat- en servicegericht, je toont organisatiebetrokkenheid en je bent een échte Je bent in staat de groepsdynamiek te beïnvloeden.
  • Je bent minstens zeer goed Nederlands- of Franstalig en hebt een goede functionele kennis van de tweede landstaal. Kennis van het Engels is een bijkomende troef.

 

WAT WE BIEDEN

Een contract van onbepaalde duur .

Een loonpakket [volgens barema’s] rekening houdend met uw niveau van opleiding en beroepservaring, aangevuld met verschillende extralegale voordelen [ kosteloze groepsverzekering en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, wagen of mobiliteit budget, telewerken, mogelijkheden om aanvullende opleidingen te volgen …].

 

Interesse om in een regionaal bedrijf in volle ontwikkeling te werken waarvan de waarden “Welzijn, veiligheid, dienstverlening en duurzaamheid” zijn?

Stuur dan direct uw motivatiebrief en uw curriculum vitae met referentie DDK/01 OUT/2023  t.a.v. van Cathy CHAMPAGNE (cathy.champagne@hudsonsolutions.com), consultant verantwoordelijke  voor deze rekruteringsopdracht binnen de firma HUDSON.

 

Meer informatie over de activiteiten van HYDRIA op https://www.hydria.be.

 


Gelijke kansen en diversiteit

HYDRIA wil dat haar personeel een weerspiegeling is van onze moderne samenleving in al haar diversiteit.  Zij garandeert een objectieve selectieprocedure. We selecteren enkel op basis van competenties. Huidskleur, afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, filosofische – en geloofsovertuiging of handicap spelen geen rol bij het evalueren van uw competenties.

***